THE NEW COOK BOOK
Είναι ένα ηλεκτρονικό βιβλίο μαγειρικής. Η κουζίνα του σπιτιού παρουσιάζεται σαν ένας πραγματικός χώρος, αλλά και σαν ένας φαντασιακός χώρος που επεκτείνεται πέρα από τα φυσικά του όρια και παράγει αμφίσημες αφηγήσεις. Ο αναγνώστης συναντά συνταγές, μικρές σκέψεις, χειρονομίες, αντικείμενα, εικόνες και λέξεις– όλα σε μια συνεχή επανάληψη όπως και η ζωή γύρω από την κουζίνα μας. Σταδιακά αναπτύσσεται ένα υβριδικό αλφάβητο μαγειρικής μέσα από γνωστές ιστορίες γυναικών, την ιστορία της μαγειρικής, της αρχιτεκτονικής, της επιστήμης, της λογοτεχνίας και από την καθημερινότητα του καλλιτέχνη.
Εργαστήριο Πολυμέσων/Υπερμέσων ΑΣΚΤ, 2022-2023